ALLÒ QUE FEM

Busquem qualsevol oportunitat de col·laboració amb el sector públic i privat, tant amb col·legues com amb competidors, amb l'objectiu de donar suport i desenvolupar canals de difusió poderosos que apostin pel canvi.

La Fundació dóna suport a les investigacions noves que puguin afegir-se als coneixements que ja tenim. Concedim subvencions per desenvolupar continguts creatius que donin resposta a necessitats específiques. El focus actual de la nostra activitat comprèn la diabetis tipus 2 i la nutrició per a ballarins.

Tomàquet+Salut pretén ser el web número u, així com la màxima autoritat, pel que fa a coneixements sobre tomàquets.

Tomàquet+Salut proporciona, amb senzillesa i d’una manera accessible, informació i recursos que poden ser compartits, utilitzats i compartits de nou. La pàgina és neutral i independent, per tant no té publicitat ni s’hi parla de marques, així com tampoc no busca el posicionament estratègic de cap producte.

Els continguts estan disponibles en quatre idiomes: anglès, espanyol, italià i alemany, i la pàgina ha estat dissenyada per funcionar en tot tipus de plataformes.

Tomàquet+Salut difon, entre l’audiència més gran possible, els beneficis que posseeix el tomàquet per a la salut.

Videoreceptes

Des de la Fundació creiem que no n’hi ha prou amb explicar a la gent PER QUÈ caldria mantenir una dieta sana.

Creiem que és primordial oferir un contingut accessible i entretingut que mostri COM fer-ho. Per aquesta raó, promocionem la realització de senzilles receptes en format de vídeo, molt fàcils de compartir, per animar tothom a ficar-se a la cuina i a posar-se a cuinar amb resultats sorprenents i deliciosos.

LoveHeartFood és, probablement, el canal de cuina on-line més vistós que hi ha; dirigit com es troba a post-adolescents i universitaris que viuen amb un pressupost limitat, les seves receptes són delicioses, divertides, fàcils i ràpides.

Més ràpid que el fast food, receptes súper senzilles acompanyades del soroll serrat d’un baix i els cops d’una bateria. Vés amb compte amb els teus altaveus!

Cuinar es ben senzil!

Mira com en Pow es llueix de valent a la cuina...
...i a la bateria.